SELECTION ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η πολυετής εμπειρία μας, στο χώρο του κοσμήματος, εγγυάται τόσο την αισθητική τελειότητα όσο και την άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα μας.
Στο κατάστημά μας θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις βέρες σας,μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή,πραγματοποιείται από επαγγελματίες του είδους,που εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα ως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σημαντικά να γνωρίζετε ότι :

ΚΑΡΑΤΙΑ

Όταν αναφερόμαστε στα καράτια,εννοούμε την περιεκτικότητα σε χρυσό.Όσα περισσότερα τα καράτια τόσο πιο μαλακές-ευαίσθητες είναι οι βέρες,ενώ αντίστοιχα,όσο λιγότερα τα καράτια τόσο πιο σκληρές-ανθεκτικές γίνονται. Μπορείτε να επιλέξετε οι βέρες σας να γίνουν σε 9 καράτια(375)δηλαδή 37,5% περιεκτικότητα χρυσού,σε 14καράτια (585) δηλαδή 58,5% περιεκτικότητα χρυσού,σε 18καράτια (750) δηλαδή 75% περιεκτικότητα χρυσού κ.ο.κ.
Ο καλύτερος συνδυασμός ανθεκτικότητας και περιεκτικότητας χρυσού είναι το κράμα των 14 καρατίων και συνιστάται,παρόλα αυτά η επιλογή πάντα είναι δική σας.

ΧΡΩΜΑ

Χρυσές(κίτρινες),λευκόχρυσες,μπρονζέ(ροζ χρυσός),δίχρωμες,τρίχρωμες.Δεν υπάρχουν περιορισμοί,μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε και που σας ταιριάζει .

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας,μπορούμε να επεξεργαστούμε τις βέρες σας πριν καθώς και μετά την παραγγελία σας (αν αλλάξετε γνώμη ή αν τις βαρεθείτε).
Γυαλιστερές,ματ,σαγρέ,διαμανταρισμένες και διάφορες άλλες επεξεργασίες δίνουν στις βέρες μοναδικό design και φινίρισμα.Προσαρμόζουμε τη βέρα στον τύπο που σας ταιριάζει,έτσι για παράδειγμα αν στη γυναίκα αρέσει μια συγκεκριμένη επεξεργασία και στον άντρα όχι,τότε επεμβαίνουμε και κατασκευάζουμε την ανδρική βέρα πιο διακριτική.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι βέρες με επεξεργασια έχουν μια φυσική φθορά με το πέρασμα του χρόνου.Αυτό όμως δεν πρέπει να σας αποτρέπει να αγοράσετε τις βέρες που σας αρέσουν,όλες οι βέρες επανέρχονται στην αρχική τους μορφή με ειδική επεξεργασία (refresh).

ΧΙΛΙΟΣΤΑ

Το φάρδος της βέρας είναι εντελώς υποκειμενική υπόθεση.Μπορείτε να επιλέξτε π.χ βέρες 2 χιλιοστών(λεπτές) ή 6 χιλιοστών (φαρδιές).Προτιμήστε το φάρδος της βέρας σας να ταιριάζει με το δάχτυλό σας(το μέγεθος του δαχτύλου).

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να τοποθετήσουν κάποια πέτρα-πέτρες στη βέρα τους.Η πέτρα μπορεί να είναι απλό ζιργκόν ή και διαμάντι.
Το κάρφωμα των πετρών γίνεται από ειδικό αδαμαντοδέτη και η χάραξη από εξειδικευμένο χαράκτη.
*Η χάραξη των ονομάτων και ημερομηνίας στο εσωτερικό καθώς και το κάρφωμα των πετρών ζιργκόν είναι δωρεάν.

ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Η καινοτόμος κατασκευή των βερών,στο κατάστημά μας,καθιστά τις βέρες μας(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)  πλήρως ανατομικές,ώστε να εξασφαλίζεται η τέλεια και άνετη προσαρμογή επάνω στο δάχτυλο.

Μιλώντας για ανατομικές βέρες εννοούμε την εσωτερική πλευρά της βέρας,η οποία γίνεται κουρμπαριστή(στρογγυλεμένη).Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται,εκτός από την άνεση,και η αποφυγή μικροτραυματισμών (σηκώνοντας κάποιο βάρος) αλλά και η εύκολη έξοδος/είσοδος της βέρας από το δάχτυλο, τους ζεστούς μήνες του χρόνου,όπου το δάχτυλο διαστέλλεται.

Επιλέγοντας τις Βέρες σας απο εμάς :

Όλες οι βέρες μας φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας και αυθεντικότητας, καθώς και ανάγλυφες σφραγίδες των καρατιών και του κατασκευαστή.
Δεδομένης της εμπειρίας μας,σας εγγυώμαστε την άριστη ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό,που σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από διαφορετικές προτάσεις.

Η σχέση μας με τους πελάτες είναι προσωπική και διαχρονική!