Γιορτινές Προτάσεις

Πρόταση γάμου στις γιορτές των Χριστουγέννων. Επίλεξε το ιδανικό μονόπετρο!

Μήπως σκέφτεσαι να κάνεις πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, τότε χρειάζεσαι ένα μονόπετρο!  Ναι, τότε κάντο, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή! Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος και η κίνηση σου τώρα θα έχει ξεχωριστή βαρύτητα για αυτήν.

Καθώς λοιπόν φτάνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων χρειάζεσαι το μονόπετρο γιατί πρέπει να προετοιμαστείς σωστά! Τι πιο ωραίο από το να της κάνεις την πιο ονειρική πρόταση γάμου;

Για να το καταφέρεις αυτό βέβαια πρέπει να περάσεις στο δάχτυλό της αυτό το ένα και μοναδικό, πολυπόθητο δαχτυλίδι που λαχταράει. Διάλεξε το ιδανικό για αυτή μονόπετρο από την selection365.gr και να είσαι σίγουρος πως θα σε λατρέψει ακόμη περισσότερο!

Γι’ αυτό μην καθυστερείς καθόλου, δες κάποιες από τις προτάσεις που σου κάνουμε παρακάτω και διάλεξε με ένα κλικ το ιδανικό μονόπετρο για την αγαπημένη σου.
Ας ξεκινήσουμε με 4 λιτά και ιδιαίτερα μονόπετρα από την εταιρεία Giannakakis Handmade Jewellry Athens. Αυτά τα δαχτυλίδια είναι από λευκόχρυσο 18 καρατίων και κοσμούνται με διαμάντια!

Έπειτα σας έχουμε 5 εκπληκτικά δαχτυλίδια της Val’Oro. Αυτά τα μονόπετρα αποτελούνται από χρυσό ή λευκόχρυσο 14 καρατίων και Cubic Zircon πέτρες.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο εκθαμβωτικό από μια πανέμορφη ροζέτα από λευκόχρυσο 18 καρατίων, με ζαφείρι και διαμάντια, της Val’Oro;

**Συνοδεύεται από πιστοποιητικό – εγγύηση
καλής ποιότητας υλικών και κατασκευής.

Εάν αναζητάς κάτι πιο ξεχωριστό, ένα από αυτά τα 3 πολύ εντυπωσιακά δαχτυλίδια της εταιρείας Diamond Group είναι ιδανικό! Αποτελούνται από λευκόχρυσο 18 καρατίων και κοσμούνται με διαμάντια σε διάφορα μεγέθη.

Θέλεις κάτι… εντελώς διαφορετικό; Εάν η αγαπημένη σου έχει μια πιο ιδιαίτερη ή ροκ αντίληψη, διάλεξε ένα από το στυλ δαχτυλιδιών της KOKORO παρακάτω. Κοσμούνται με μαύρα και λευκά διαμάντια και είναι από λευκόχρυσο, χρυσό ή ροζ χρυσό (it’s your choice).

Βέβαια, εκτός από τις παραπάνω προτάσεις μας, μπορείς να επισκεφτείς και το selection365.gr απευθείας για ακόμη περισσότερες προτάσεις, σχέδια και ιδέες! Εκεί θα βρες εκτός από μονόπετρα με ζιργκόν, διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους και πολλά άλλα κοσμήματα. Όμως ετοιμάζεσαι για το μεγαλύτερο βήμα της ζωής σου ή μήπως είσαι ήδη παντρεμένος ή απλά θέλεις ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο; Έστω και εάν απλά θέλεις κάτι μοναδικό για να χαρίσεις στην αγαπημένη σου, βρες το κατάλληλο και ξεχωριστό κόσμημα!

Όπως και να έχει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσεις κοσμήματα ζωής!

Αποκλειστικά για την selection Παπαδόπουλος και το www.selection365.gr από το www.designmagazine.gr