Βάπτιση, Παιδί

Επιλέξτε έναν υπέροχο σταυρό για τη βάπτιση του μωρού σας

Επιλέξτε έναν υπέροχο και τον ιδανικό σταυρό για τη βάπτιση του μωρού σας, καθώς οι τάσεις αλλάζουν και στους σταυρούς βάπτισης… Κάντε την σωστή επιλογή και επιλέξτε ένα κόσμημα που θα το φοράει για πάντα!

Εάν ήρθε η στιγμή να επιλέξτε τον ιδανικό σταυρό για την βάπτιση του μωρού σας, δεν έχετε παρά να δείτε τις προτάσεις του Selection Παπαδόπουλος. Παρακάτω μας προτείνει κάποιους από τους must, ποιοτικούς, κομψούς και λαμπερούς σταυρούς που θα συναρτήσουμε στην αγορά.

Σταυροί σύγχρονοι, χειροποίητοι και με μοναδικό design, δημιουργημένοι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αυτά τα κομμάτια, αποτελούν παράλληλα διαχρονικά κοσμήματα που δεν χάνουν ποτέ την αξία και τη λάμψη τους! Στο κοσμηματοπωλείο Selection Παπαδόπουλος βρίσκουμε κοσμήματα της εταιρίας Val’Oro. Μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες κοσμημάτων για τον αρραβώνα, τον γάμο και την βάφτιση, και βασικός συνεργάτης του καταστήματος.

Οι σταυροί, τα μονόπετρα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί είναι μοναδικά! Ωστόσο, στο Selection Παπαδόπουλος υπάρχουν και πάρα πολλές προτάσεις από άλλες κορυφαίες εταιρίες του χώρου, όπως των Fotsalis, Anodarado και Nikos Fanourakis.

Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιους ιδιαίτερους –κατά τη γνώμη μας- σταυρούς βάπτισης. Τρία στυλ για αγοράκια και κοριτσάκια που μας πρότεινε το Selection Παπαδόπουλος και τα λατρέψαμε!

Οι minimal και λιτοί.

Είναι μια τάση πιο σύγχρονη, με σταυρούς ιδανικούς και για τα δύο φύλα. Ένας minimal σταυρός είναι διακριτικός και διαχρονικός. Δεν χάνει ποτέ την λάμψη του και όταν το μάτι πέσει πάνω του, μαγνητίζεται!

Σταυρός χρυσός, λιτός, τετραγωνισμένος.
Σταυρός χρυσός διπλός, με δύο κομμάτια που «αγκαλιάζουν» το ένα το άλλο.
Σταυρός χρυσός διπλός, με δύο κομμάτια που «αγκαλιάζουν» το ένα το άλλο.
Σταυρός χρυσός, χωνευτός, με περιμετρική «κορνίζα».
Σταυρός χρυσός, χωνευτός, με περιμετρική «κορνίζα».

Οι δίχρωμοι και εντυπωσιακοί

Ο συνδυασμός χρυσού και λευκόχρυσου είναι πολύ ιδιαίτερος. Ένα άχαστο ντουέτο που κρατά εδώ και πολλά χρόνια τα ινία των βαπτιστικών σταυρών. Είναι εξαιρετικό σε κάθε λαιμό, τόσο θηλυκό όσο και αρσενικό. Τώρα αυτός ο υπέροχος συνδυασμός παρουσιάζετε σε νέα σύγχρονα σχέδια και κατακτά όλα τα γούστα.

Σταυρός με κορυφή από λευκό χρυσό και χρυσή βάση σε όψη ξύλου.
Σταυρός χρυσός σε τετραγωνισμένο σχήμα, με λεπτό σταυρό από λευκό χρυσό στο κέντρο.
Σταυρός με ανάγλυφη χρυσή βάση και κεντρικό κεκλιμένο σταυρό από λευκό χρυσό.

Με πολύτιμους λίθους και ιδιαίτεροι

Δεν υπάρχει τίποτα που να ανεβάζει περισσότερο την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας από «διαμάντια» στο λαιμό της. Ανεξαρτήτως ηλικίας… Ο βαπτιστικός σταυρός πολλές φορές κάνει μόνο κάποιες μέρες την εμφάνισή του. Τον περισσότερο χρόνο μένει για πολύ καιρό στο κουτί κοσμημάτων μιας κοπέλας ή της γυναίκας. Καταβάλλοντας ένα «πολύτιμο μέρος» συνήθως φυλάσσετε μόνο σαν θησαυρός.

Αν ο σταυρός όμως μιας γυναίκας περιέχει διαμάντια, να είστε βέβαιοι πως θα είναι ερωτευμένη μαζί του για όλη της τη ζωή. Επιλέξτε τον ιδανικό για εκείνη και θα τον φοράει σε όλη της τη ζωή.

Σταυρός με βάση από κίτρινο χρυσό, χωνευτό δεύτερο σταυρό από λευκό χρυσό και 9 πολύτιμους λίθους.
Σταυρός χρυσός λεπτεπίλεπτος με 1 πολύτιμο λίθο στο κέντρο του.
Σταυρός χρυσός δίχρωμος ανάγλυφος με 23 πολύτιμους λίθους.
Σταυρός χρυσός με διπλή όψη, καλυμμένος με 54 πολύτιμους λίθους.
Σταυρός χρυσός με τρία επίπεδα, ανάγλυφες λεπτομέρειες και 20 πολύτιμους λίθους .

Ακολουθήστε τo Selection Παπαδόπουλος και στο instagram για ακόμη περισσότερες προτάσεις!

Αποκλειστικά για την selection Παπαδόπουλος και το www.selection365.gr από το www.designmagazine.gr